Gluteeniton Savulohipiirakka

AINEKSET

POHJA
1dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Kaurajauhoseosta
½ dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Tummaa Tef-täysjyväjauhoa
½ dl Virtasalmen Viljatuotteen Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta
2 tl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Psylliumia
1½ dl piimää

TÄYTE
150g savulohta käy myös kylmäsavulohi tai graavilohi
2½ dl kolmen sipulin kermaa
1 kananmuna
1 dl juustoraastetta
2½ rkl perunajauhoja
1 tl sitruunapippuria
½ dl tuoretta tilliä
40g punaista paprikaa
40g keltaista paprikaa
½dl rucolaa

VALMISTUS

POHJA
Sekoita kaikki aineet hyvin keskenään.
Taputtele voideltuun ja jauhotettuun 21cm x 21cm olevaan irtopohjavuokaan tai pieneen (halk.n.20cm)  pyöreään vuokaan.

TÄYTE
Sekoita kerma, kananumuna, juustoraaste ja sitruunapippuri keskenään ja kaada pohjan päälle.
Silppua paprikat, tilli ja rucola (jätä rucola isohkoiksi paloiksi) ja ripottele kermaseosken päälle lopuksi ripottele lohi päälle ja paista 200’c n.20min.
Anna jäähty ja tarjoile kaffin kera.

Tulosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *