Gluteenittomat Juustosarvet

Virtasalmen Viljatuotteen Vaalean gluteenittoman jauhoseoksen takakannesta löydät näiden herkullisten gluteenittomien juustosarvien ohjeen. Voit tehdä sarvista myös pieniä maisteluversioita.

16 kpl

AINEKSET

2 dl maitoo
30g hiivaa
1 rkl sokeria
1/4 tl suolaa
50 g voita
150 g juustoraastetta
3,5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta
1 kananmuna (voiteluun)

VALMISTUS

Liota kädenlämpöiseen maitonn hiiva.
Lisää sokeri, suola ja osa jauhoista.
Sekoita hyvin.
Lisää Joukkoon loput jauhoista, voi ja juustoraaste.
Anna taikinan kohota hyvin.
Vaivaa taikina pöydällä ja jaa se kahteen osaan.
Kauli taikina pyöreiksi n. 30 cm levyiksi.
Jaa levyt taikinapyörällä 8 osaan.
Kääri kolmiot rullalle leveämmästä päästä alkaen ja käännä sarvet muotoon.
Anna kohota hetki ja voitele sarvet kananmunalla.
Ripottele halutessasi päälle juustoraastetta.
Paista 225 asteessa 8-10 minuuttia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *