Gluteeniton Tuoksuva Omenakakku

Gluteeniton Tuoksuva Omenakakku

AINEKSET

TAIKINA
150 g voita
2 dl sokeria
3 kananmunaa
1 tkl kermaviiliä
4 dl Virtasalmen Viljatuotteen Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta
2 tl vanilijasokeria
2 tl leivinjauhetta

TÄYTE
3-4 kpl omenia
3/4 dl sokeria
3 tl kanelia

PÄÄLLE
Mantelilastuja

VALMISTUS

Vaahdota voi ja sokeri.
Lisää kananmunat yksitellen vatkaten joukkoon.
Lisää kermaviili ja keskenään sekoitetut kuivat ainesosat taikinaan.
Kuori omenat ja poista niistä siemenkodat.
Raasta omanat karkeaksi raasteeksi.
Sekoita raasteen joukkoon sokeri ja kaneli.
Laita puolet taikinasta voideltuun ja jauhotettuun (esim. tumma riisijauho) irtopohjavuokaan tasaiseksi kerrokseksi.
Lisää päälle omenaraaste ja sen jälkeen loput kakkutaikinasta.
Ripottele pintaan mantelilastuja.
Paista kakkua 175 asteessa noin 55-60 min.

Tulosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *