Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton täysjyvädurrajauho-puuro

Gluteeniton täysjyvädurrajauho-puuro

Gluteeniton täysjyvädurrajauho-puuro

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
5.0 keskiarvio 2 arvostelijalta
Kypsennysaika

10

minuuttia

Ainekset

Valmistus

  • Lisää kiehuvaan veteen hyvin vispaten Täysjyvädurrajauhot.
  • Keitä välillä sekoitellen n. 10-15 min.
  • Lisää suola ja anna puuron hautua vielä vähän aikaa.
  • Tarjoa voisilmän tai marjojen kera.

2 Kommenttia

  1. Kiitos, kun sain tietoa kypsennysajasta ja tiedon paljonko jauhoja litraan nestettä. Puolukka puuro tuli todella hyvää durrajauhosta, 1dl sokeria ja reilu 5 dl syksyn uusia puolukoita lisäsin.

    1. Hei Elvi,

      Kiitos palautteestasi 🙂 Puolukka sopii mainiosti Durran kanssa, kiitos vinkistä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.