Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat pikku pannarit veriappelsiinitahnalla

Gluteenittomat pikku pannarit veriappelsiinitahnalla

Gluteenittomat pikku pannarit veriappelsiinitahnalla

Reseptin kirjoittaja iinabites
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annosta

12

annosta
Kypsennysaika

10

minuuttia

Ainekset

  • 3 kananmunaa

  • 1 dl Kasvimaitoa

  • 1 dl Virtasalmen Villjatuotteen gluteenitonta durrajauhoseosta

  • 2 rkl sokeria

  • ripaus suolaa

  • + pari rkl margariinia muffinivuoan voiteluun

  • Veriappelsiinitahna
  • 2 veriappelsiinin kuori

  • 2 veriappelsiinin mehu (noin 1 dl)

  • 2 kananamunaa

  • 4 dl tomusokeria

  • 75 g margariinia

  • Lisäksi tarvitset koristeeksi veriappelsiinisiivuja

Valmistus

  • Esilämmitä uuni 220 asteeseen.
  • Sekoita ainekset kulhossa.
  • Laita pieni nokare margariinia kunkin muffinsivuoan koloon ja laita vuoka hetkeksi uuniin, jotta margariini sulaa.
  • Nosta vuoka uunista ja pyöräytä sitä, jotta sula margariini voitelee vuoan pohjan kauttaaltaan.
  • Jaa taikina vuoan koloihin niin, että noin 1/2-2/3 kolosta täyttyy.
  • Paista uunin keskitasolla noin 10-12 min. Valmista tässä välissä veriappelsiinitahna (ohje alla).
  • Anna molempien jäähtyä hetki. Annostele veriappelsiinitahna pannareiden päälle ja viipaloi veriappelsiinisiivut koristeeksi.
  • Veriappelsiinitahna
  • Raasta kuori ja purista appelsiinin mehut.
  • Laita ne kattilaan kananmunan ja tomusokerin kanssa.
  • Kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoittaen kunnes seos selkeästi sakenee.
  • Lisää kuutioitu margariini kuumaan seokseen ja sekoita, kunnes seos näyttää kiiltävältä ja margariini on sulanut.
  • Kaada purkkiin ja anna jäähtyä. Säilytä jääkaapissa.

    Iina Sarkama | Iinabites

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.