Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton suklaagranola
Gluteeniton suklaagranola
Resepti julkaistu
Gluteeniton suklaagranola
Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
Kypsennysaika
10
minuuttiaAinekset
5 dl Virtasalmen Viljatuotteen gluteenittomia höyrytettyjä täysjyvä kaurahiutaleita
1 dl kaakaonibseja
1,5 dl cashewpähkinöitä
1,5 dl hasselpähkinöitä
2 rkl kaakaojauhetta
1 dl hunajaa
1 rkl kookosöljyä
Valmistus
- Rouhenna pähkinät veitsellä pienemmiksi paloiksi.
- Sekoita gluteenittomat kaurahiutaleet, kaakaonibsit ja rouhennetut pähkinät kulhossa.
- Kuumenna kattilassa miedolla lämmöllä hunaja, öljy ja kaakaojauhe. Sekoita kunnes seos on tasaista ja juoksevaa.
- Kaada hunajaseos kuiviin ainesosiin. Sekoita kunnes kuivat ainesosat ovat kauttaaltaan hunajaseoksessa.
- Levitä seos leivinpaperilla päällystetyn uunipellin päälle ohueksi kerrokseksi. Paista 160 asteessa noin 10 minuuttia.
- Anna jäähtyä kunnolla pellin päälle ennen purkittamista.
Iina Sarkama | Iinabites