Gluteeniton pumpkin spice -tuorepuuro

Gluteeniton pumpkin spice -tuorepuuro

Helppo aamupala valmistuu itsekseen yöunien aikana! Vähennä aamun askareita tekemällä puuron jo edellisenä iltana!

AINEKSET

1 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenittomia Kaurahiutaleita
2 dl mantelimaitoa
2 rkl kurpitsapyreetä
1 rkl vaahterasiirappia
1 tl chian siemeniä
1 tl pumpkin spice -mausteseosta
1 tl vaniljauutetta
ripaus suolaa
1/4 tl appelsiinin kuorta

VALMISTUS

Sekoita kaikki ainekset keskenään. Laita kannelliseen purkkiin/rasiaan ja jääkaappiin jähmettymään vähintään neljäksi tunniksi tai yön yli. Tarjoile marjojen/hedelmien ja pähkinöiden kanssa. Voit halutessasi lämmittää puuron ennen herkuttelua.

Selma Mönkäre | Fit Foodie Selma

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *