Gluteeniton Pizza

Gluteeniton Pizza

AINEKSET

POHJA
3dl vettä
2 tl kuivahiivaa
1 tl suolaa
5 rkl öljyä
1 tl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Psylliumia
4 3/4dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Härkäpapujauhoseosta

PÄÄLLE
tomaattipyrettä
juustoraastetta
pepperonia
kinkkua
paahettuja paprikasuikaleita

VALMISTUS

Sekoita vesi, kuivahiiva, suola, öljy ja psylliumi.
Sekoita hyvin ja anna psylliumin turvota hetki.
Lisää jauhot.
Anna kohota 30min ja laita samalla uuni päälle 250’c ja pelkkä pelti uuniin lämpiään.
Leivo pizzoiksi leivinpaperin päälle.

Täytä haluamillasi täytteillä.
Vedä kuumalle pannulle pizzat leivinpapereineen.
Paista 250’c n.10min tai kunnes kypsää.

Resepti: Marika Kaila

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *