Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton omenakakku

Gluteeniton omenakakku

Gluteeniton omenakakku

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
3.1 keskiarvio 8 arvostelijalta
Annokset

25

kpl
Kypsennysaika

1

tunti 

Gluteeniton omenakakku on herkullinen tarjoiltava kahvipöytään ja tuo mukavasti vaihtelua joulun tarjoiluihin. Voit käyttää kakkuun pullajauhoseosta tai vaaleaa jauhoseosta makusi mukaan.

Ainekset

Valmistus

  • Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
  • Lisää maito, sulatettu voi ja omenasose.
  • Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää varovasti sekoittaen taikinaan. Sekoita tasaiseksi.
  • Kaada taikina voideltuun vuokaan ja paista 175C uunissa n. 1h.
  • Anna jäähtyä ennen kumoamista.
  • Gluteeniton omenakakku on valmis nautittavaksi!

    Ina Elevant | Gluteenitonta

2 Kommenttia

  1. Maku oli hyvä siltä osin mikä oli kypsää. Uunissa 1,5 h ja silti ihan raaka sisältä. Oliko 3 dl maitoa ihan oikea määrä? Taikina oli aika vetelää.

    1. Moikka,

      Syitä vetelään taikinaan voi olla monia, esimerkiksi juoksevampi omenasose tai liian vähän vatkattu sokeri-munavaahto. Me otamme tämän reseptin kuitenkin uudestaan testiin, jotta voimme olla varmoja, että ainesosat ovat reseptissä oikein!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.