Gluteeniton nokkossiemennäkkäri ja savuporotäyte

Gluteeniton nokkossiemennäkkäri ja savuporotäyte

Savuporotäyte viimeistelee Gluteenittomat Nokkossiemennäkkärit juhlakuntoon! Tässä loistava idea esimerkiksi pikkujouluihin, aaton tarjoiluun tai uudenvuoden juhliin!

AINEKSET

Näkkärit
Gluteenitonta Nokkos-siemennäkkärijauhoseosta

Täyte
150g savupororouhetta
2 prk smetanaa (240g)
2 tl piparjuuritahnaa
1 rkl hienonnettua tuoretta timjamia
½-1 tl mustapippuria
½-1 punasipuli riippuen sipulin koosta

VALMISTUS

Valmista nokkossiemennäkkäri paketin ohjeiden mukaan, mutta älä ripottele päälle suolaa! Tee pizzaleikkurilla viivat nokkossiemennäkkärin päälle ennen uuniin laittamista. Näin saat tarjolle siistejä paloja.

Hienonna timjami ja sipuli. Vispaa smetana käsisekoittimella tai tehosekoittimessa kuohkeaksi. Lisää joukkoon muut ainekset ja sekoita. Säästä osa savupororouheesta koristeluun! Lusikoi tai pursota täyte jäähtyneiden ja pilkottujen nokkossiemennäkkäreiden päälle. Ripottele päälle savupororouhetta ja timjamia.

Voit valmistaa nämä alkupalat jääkaappiin muutaman tunnin aikaisemmin. Nokkossiemennäkkäri alkaa pehmentyä kylmässä mitä kauemmin alkupalat odottavat tarjoilua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *