Gluteeniton Mutakakku (tattarijauhoista)

Helppo mutakakku Virtasalmen Viljatuotteen gluteenittomasta tattarijauhosta
12–15 annosta

AINEKSET

200 g maidotonta margariinia
3 dl sokeria
2 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Tattarijauhoa
1½ dl kaakaojauhetta
1 kananmuna
(4–5 tippaa piparminttu- tai
appelsiiniöljyä)

VALMISTUS

Sekoita pehmeä rasva ja muut aineet tasaiseksi.
Paista voidellussa piirakkavuoassa, 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Kakun kuuluu jäädä keskeltä hieman hyllyväksi.
Tarjoa vadelmien, ruokavalioon sopivan vaniljajäätelön tai vaniljakastikkeen kera.

Tulosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *