Gluteeniton Kinkkupiirakka

VALMISTUS

POHJA
65 g maitorahkaa
65 g voita
n. 1dl Virtasalmen Viljatuotteen Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta
¼ tl leivinjauhetta

TÄYTE
200-250 g kinkkua suikaleina 
pala paprikaa suikaleina
pala purjosipulia suikaleina
(pala chilipaprikaa)
2-3 kananmunaa
2 dl maitoa tai kevytkermaa
1 pss (150 g) juustoraastetta
mustapippuria
timjamia 

VALMISTUS

Sekoita pehmeä voi ja maitorahka tasaiseksi.
Sekoita keskenään leivinjauhe ja jauhoseos ja lisää joukkoon.
Painele pohjataikina voidellun piirasvuoan pohjalle ja reunoille.
Nosta vuoka jääkaappiin täytteen valmistamisen ajaksi.

Suikaloi kinkku, paprika ja purjo.
Freesaa purjo paistinpannulla.
Sekoita kananmunat, mausteet ja osa juustoraasteesta nesteeseen.
Levitä kinkku, paprika ja purjo vuokaan. Kaada päälle muna-maito-juustoseos.
Ripottele pinnalle loput juustosta.
Paista 200 asteessa uunin alatasolla noin 30 minuuttia.

2 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *