Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Kinkkukakkunen
Gluteeniton Kinkkukakkunen
Resepti julkaistu
Gluteeniton Kinkkukakkunen
Reseptin kirjoittaja Jamiela Ruotsalainen
Kypsennysaika
30
minuuttiaAinekset
3,5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Härkäpapujauhoseosta (Myös Vaalea tai Rouheinen Gluteeniton Jauhoseos sopisivat tähän hyvin)
2 tl leivinjauhetta
0,5 tl paprikajauhetta
1 rkl yrttimausteseosta tai kuivattua persiljaa
100 g kinkkukuutioita
100 g makeaa suippopaprikaa pieneksi silputtuna
100 g juustoraastetta
2 dl kermaa
2 kananmunaa
1 tl öljyä tai juoksevaa margariinia
Valmistus
- Sekoita keskenään kaikki kuivat ainekset, kinkku, paprika ja juustoraaste.
- Lisää kananmunat, kerma ja öljy puuhaarukalla sekoittaen.
- Taikina on normaalia kuivakakkutaikinaa paksumpaa.
- Levitä taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan ja paista uunissa 225 asteessa noin 30 minuuttia (korkeampaa kakkua noin 40 minuuttia).