Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Katkarapu-kinkku Piirakka
Gluteeniton Katkarapu-kinkku Piirakka
Resepti julkaistu
Gluteeniton Katkarapu-kinkku Piirakka
Reseptin kirjoittaja Kirsi Epäilys
Annokset
12-15
kplKypsennysaika
40
minuuttiaAinekset
60 g voita
100 g perunamuusia
1 muna
1 dl juustoraastetta
1 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenittomia Höyrytettyjä Tattarihiutaleita
0,5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Tummaa Tef-täysjyväjauhoa
1 tl leivinjauhetta
0,5 tl suolaa
- Täyte
2 munaa
50 g smetanaa
100 g Philadelphia tuorejuustoa ranskalaiset yrtit
0,75 tl suolaa
1 dl juustoraastetta
100 g katkarapuja
1 keitetty muna
tilliä
suolaa
100 g Poutun savusuikaleita
Valmistus
- Taikinan valmistuksessa sekoitin pehmeän voin, muusin ja munan ensin hyvin ja lisäsin joukkoon kuivat aineet keskenään sekoitettuna.
- Taikinan voi vaivata käsin, mutta lusikalla sekoituskin onnistuu.
- Levitin tef-jauhoja apuna käyttäen taikinan 26 cm piirasvuoan pohjalle ja sitten uuniin 225 asteeseen 10 minuutiksi esipaistumaan.
- Täyte
- Esipaistetun pohjan toiselle puoliskolle levitin savusuikaleet ja toiselle puolelle jäiset katkaravut, hienoksi pilkotun keitetyn munan, tilliä ja ripauksen suolaa.
- Sen jälkeen kaadoin päälle muut ainekset keskenään hyvin sekoitettuna.
- Ja takaisin uuniin vielä 30 minuutiksi.