Gluteeniton Härkäpapu Vuokaleipä

Gluteeniton Härkäpapu Vuokaleipä

AINEKSET

5 dl vettä
1 pss kuivahiivaa
1 tl suolaa
6 dl Virtasalmen Viljatuotten Gluteenitonta Härkäpapujauhoseosta( jätä osa leipävuoan jauhottamiseen)

VALMISTUS

Laita kulhoon 42 asteinen vesi.
Lisää pieneen jauhomäärään sekoitettu kuivahiiva ja sekoita.
Lisää suola, loput jauhot ja vaivaa taikina huolella.
Parhaiten se onnistuu yleiskoneella.
Anna taikinan levähtää hetki.
Voitele ja jauhota leipävuoka.
Kumoa taikina vuokaan ja tasoita pinta. Peitä leivinliinalla.
Anna kohota lämpimässä, vedottomassa paikassa 45-60 minuuttia. Paista 220 asteessa 40-45 minuuttia.
Kumoa leipä ritilälle ja kääräise puhtaaseen leivinliinaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *