Visste du att havre är glutenfri som växt, men att odling, transport och hantering påverkar om den förblir glutenfri eller blandas med andra glutenhaltiga sädesslag?
Havren i spannmålsprodukten är ren havre , vilket innebär att hela processen är dokumenterad och testad för att vara glutenfri. Havre har ökat explosionsartat i popularitet på grund av sin mångsidighet, utsökta smak och goda näringsvärde. Alla havreprodukter från Cereal Products värmebehandlas för att förbättra hållbarheten.
Visar alla 8 resultatSorteradefter popularitet
Havre erövrar med sin goda smak
havre är ett naturligt glutenfritt spannmål, men odlings- och hanteringsprocessen kan påverka dess slutliga glutenfria status. Cereal Oats produkter erbjuder dig en fullständig försäkran om ren och helt glutenfri havre, dokumenterad och testad.
Havre har vunnit allt fler konsumenters hjärtan med sin mångsidighet, utsökta smak och sitt utmärkta näringsvärde. Det är därför ett populärt val för en hälsosam och utsökt glutenfri kost.
Vad kan man baka med glutenfria havregryn?
Havre är lämpligt för glutenfri bakning av både salta och söta produkter. Havremjöl kan användas för att göra kex, pajer och bröd. Havrekli ger textur till bröd och granola, medan havreflingor ger en god och näringsrik frukostgröt.
Kolla in våra recept här för att få nya idéer om alla salta och söta godsaker du kan göra med glutenfri havre.
Alla havreprodukter från Cereal Product värmebehandlas för att förbättra hållbarheten och är 100 % rena havre, utan tillsatser eller konserveringsmedel. Så du kan vara säker på att våra havreprodukter ger dig bästa möjliga smakupplevelse.