Hemsidan " Glutenfria recept " Glutenfria panerade kycklingfiléer

Glutenfria panerade kycklingfiléer

Glutenfria panerade kycklingfiléer

Recept av Marika Kaila
0.0 från 0 röster

Ingredienser

  • 1 dl Glutenfria Rice & Corn Flakes från Virtasalmi Cereal Products

  • 4 tsk majs för grillning

  • 0,5 tsk currya

  • 3 tsk lökpulver

  • 500 g kycklingfiléer (naturella)

  • En klick smör för stekning

Beredning

  • Rulla filéerna först i ägget och sedan i den lätta mjölblandningen.
  • Krossa flingorna i en påse, t.ex. med en kavel.
  • Blanda kryddorna och de krossade flingorna och fördela dem jämnt på en grund tallrik.
  • Vänd filéerna igen i ägget och sedan i maizenablandningen och stek i en klick smör i en stekpanna på båda sidor.
  • Servera med potatismos eller ris och grönsaker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.