Hemsidan " Glutenfria recept " Glutenfri potatis och risgryta

Glutenfri pepparkaka med potatis

Glutenfri pepparkaka med potatis

Recept av Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 från 0 röster
Tillagningstid

10

minuter

Ingredienser

Beredning

  • Tillred en lösare puré av potatismoset än vad som anges på förpackningen.
  • Tillsätt en klick smör och salt. Låt svalna.
  • Blanda i ägget och den mörka mjölblandningen.
  • Lyft upp degbitarna på bakplåtspapperet med en matsked och forma dem till tunna runda kakor med mjölade händer.


  • Grädda i 250 grader i 10-12 minuter. © Raija Alatalo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.