Hemsidan " Glutenfria recept " Glutenfria tranbärsmuffins

Glutenfria tranbärsmuffins

Glutenfria tranbärsmuffins

Recept av Kirsi Euspilys
0.0 från 0 röster
Portioner

12

st
Tillagningstid

20

minuter

Glutenfria tranbärsmuffins kommer att få dig att tappa hakan. Muffinsen är gjorda av Virtasalmi Cereal Products glutenfria bullmjölsmix, som lämpar sig för både söta och salta bakverk.

Ingredienser

Beredning

  • Rör ihop det mjuka smöret och sockret.
  • gräddfil Tillsätt äggen och de blandade torra ingredienserna.
  • Lägg pappersformar i en muffinsplåt och dela degen i 12 portioner.
  • Baka i 200 grader i ca 20 minuter.
  • Om du vill kan du toppa de glutenfria tranbärsmuffinsen med Valios jordgubbsgrädde.


  • Servera de läckra muffinsen med tranbärsgarnityr på kaffebordet eller ta med dem hem varma. Kirsi Epäilys |Villa Kanervan Bakugn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.