Hemsidan " Glutenfria recept " Glutenfritt krispigt brunt bröd

Glutenfritt krispigt brunt bröd

Glutenfritt krispigt brunt bröd

Recept av Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 från 0 röster
Portioner

1

Bröd
Tillagningstid

45

minuter

Ingredienser

Beredning

  • Lös upp jästen i varmt vatten.
  • Blanda i olja, salt och sirap och tillsätt mjölet gradvis (håll koll på degens konsistens så att du inte får för mycket mjöl).
  • Knåda ordentligt med maskin eller för hand.
  • Häll degen i formen och låt jäsa i 45 minuter.
  • Baka i 220 grader i 45 minuter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.