Gluteeniton Nokkossiemennäkkäri

Gluteeniton Nokkossiemennäkkäri

Tämä gluteeniton herkku sopii täydellisesti kaikkeen naposteluun! Kaveriksi keiton kanssa, evääksi tien päälle tai vaikka sipsin korvikkeeksi! Kurkkaa myös nokkossiemennäkkärin kaveriksi suunniteltu raikas dippi.

AINEKSET

3 ½ dl Virtasalmen VIljatuotteen Gluteenitonta Nokkossiemennäkkärijauhoseosta
2 ½ dl kiehuvaa vettä
½ dl öljyä
sormisuolaa (päälle)

VALMISTUS

Seoita tasaiseksi massaksi ja kaada leivinpaperin päälle pellille.

Taputtele tasaiseksi levyksi (voit laittaa käden muovipussin sisälle, käyttää nuolijaa tai leivittää toisen leivinpaperin avulla, jotta taikina ei tartu)

Ripottele pinnalle sormisuolaa.

Paista 150 asteessa noin tunti.

Jäähdytä ja katko paloiksi. Jos haluat tarkkoja paloja, leikkaa tai rullaa pizzaleikkurilla taikina ennen uuniin laittamista. Näin palat irtoavat siistimmin toisistaan näkkärin jäähdyttyä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *