Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Suolaiset leivonnaiset » Gluteeniton Nokkossiemennäkkäri
Gluteeniton Nokkossiemennäkkäri
Resepti julkaistu
Gluteeniton Nokkossiemennäkkäri
Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
Kypsennysaika
1
tuntiTämä gluteeniton nokkossiemennäkkäri herkku sopii täydellisesti kaikkeen naposteluun! Kaveriksi keiton kanssa, evääksi tien päälle tai vaikka sipsin korvikkeeksi! Kurkkaa myös nokkossiemennäkkärin kaveriksi suunniteltu raikas dippi.
Ainekset
3,5 dl Virtasalmen VIljatuotteen Gluteenitonta Nokkossiemennäkkärijauhoseosta
2,5 dl kiehuvaa vettä
0,5 dl öljyä
sormisuolaa (päälle)
Valmistus
- Seoita tasaiseksi massaksi ja kaada leivinpaperin päälle pellille.
- Taputtele tasaiseksi levyksi (voit laittaa käden muovipussin sisälle, käyttää nuolijaa tai leivittää toisen leivinpaperin avulla, jotta taikina ei tartu)
- Ripottele pinnalle sormisuolaa.
- Paista 150 asteessa noin tunti.
- Jäähdytä ja katko gluteeniton nokkossiemennäkkäri paloiksi. Jos haluat tarkkoja paloja, leikkaa tai rullaa pizzaleikkurilla taikina ennen uuniin laittamista. Näin palat irtoavat siistimmin toisistaan näkkärin jäähdyttyä.
Saisikohan näistä teidän tuotteista ravintoarvot näkyviin?
Kiitos kommentistasi. Löydät Gluteeniton Nokkossiemennäkkärijauhoseoksen ravintosisällön täältä https://www.virtasalmenviljatuote.fi/tuote/gluteeniton-nokkos-siemennakkarijauhoseos/