Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat pinaattiletut
Gluteenittomat pinaattiletut
Resepti julkaistu
Gluteenittomat pinaattiletut
Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
Suolaiset gluteenittomat pinaattiletut ovat herkullinen lounas tai päivällinen! Kokeile herkkusienipaistosta lettujen kanssa tai täytä oman makusi mukaan!
Ainekset
- Letut
2,75 dl maitoa
1 kananmuna
1,5 dl Gluteeniton Lettujauhoseos
1 tl suolaa
60-70 g pinaattia
- Täyte
1 tlk kermaviiliä
1 tlk raejuustoa
1 pieni punasipuli
suolaa
timjamia
rosmariinia
mustapippuria
herkkusieniä (200-400g riippuen paljonko täytettä haluat)
pinaattia (60-80g)
samat mausteet
Valmistus
- Sekoita blenderillä tai sauvasekoittimella maito, kananmuna ja pinaatti hienoksi vihreäksi nesteeksi. Lisää jauhot sekä suola ja sekoita tasaiseksi. Anna turvota n. 10 minuuttia. Paista letut öljyn kanssa. Sekoita taikinaa ennen kuin otat uuden annoksellisen.
- Pilko sipuli pieneksi. Sekoita kermaviili, raesokeri, mausteet sekä sipuli keskenään. Maista ja mausta oman maun mukaan! Pilko herkkusienet ja paista pannulla. Kun herkkusienet ovat lähes valmiita lisää pinaatti pannulle. Mausta käyttäen samoja mausteita kuin täytteessä.
- Lisää letun väliin kermaviili-raejuusto täytettä sekä sienipaistosta. Herkuttele gluteenittomat pinaattiletut vaikka päivällisellä!