Gluteenittomat pinaatti-nokkosletut

Gluteenittomat pinaatti-nokkosletut

Suolaiset gluteenittomat pinaatti-nokkosletut ovat herkullinen lounas tai päivällinen! Kokeile herkkusienipaistosta lettujen kanssa tai täytä oman makusi mukaan!

AINEKSET

Letut
2,75 dl maitoa
1 kananmuna
1,5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Nokkoslettujauhoseosta
1 tl suolaa
60-70 g pinaattia

Täyte
1 tlk kermaviiliä
1 tlk raejuustoa
1 pieni punasipuli
suolaa
timjamia
rosmariinia
mustapippuria

herkkusieniä (200-400g riippuen paljonko täytettä haluat)
pinaattia (60-80g)
samat mausteet

VALMISTUS

Sekoita blenderillä tai sauvasekoittimella maito, kananmuna ja pinaatti hienoksi vihreäksi nesteeksi. Lisää jauhot sekä suola ja sekoita tasaiseksi. Anna turvota n. 10 minuuttia. Paista letut öljyn kanssa. Sekoita taikinaa ennen kuin otat uuden annoksellisen.

Pilko sipuli pieneksi. Sekoita kermaviili, raesokeri, mausteet sekä sipuli keskenään. Maista ja mausta oman maun mukaan! Pilko herkkusienet ja paista pannulla. Kun herkkusienet ovat lähes valmiita lisää pinaatti pannulle. Mausta käyttäen samoja mausteita kuin täytteessä.

Lisää letun väliin kermaviili-raejuusto täytettä sekä sienipaistosta. Herkuttele vaikka päivällisellä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *