Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat korvapuustit
Gluteenittomat korvapuustit
Julkaistu
Gluteenittomat korvapuustit
Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
Kypsennysaika
15
minuuttiaAinekset
- Juuren ainekset
2,5 dl maitoa (+37 astetta)
25 g hiivaa
1 tl sokeria
1,5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Pullajauhoseosta
- Juureen lisätään
1 kananmuna sekoittaen
0,5 rkl kardemummaa
0,5 tl suolaa
0,75 dl sokeria
75 g voita (pehmeää)
3 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Pullajauhoseosta
- Täyte
n. 50 g margariinia
1 dl fariinisokeria
2 rkl kanelia
- Päälle
1 kananmuna
raesokeria
Valmistus
- Juuri
Sekoita hiiva ja kädenlämpöinen maito.
Lisää sokeri ja Pullajauhoseos.
Anna olla lämpimässä paikassa n. 10 minuuttia ( tai kunnes kuplii )
Lisää juureen muut ainekset
Sekoita kuivat aineet keskenään.
Lisää kananmuna ja kuivat aineet taikinajuureen.
Lisää pehmeä voi. Vaivaa taikinaa voimakkaasti käsin tai konetta/sähkövatkainta käyttäen. - Anna taikinan levätä sen aikaa kun valmistat täytteen. Näin et lisää vahingossa liikaa jauhoja!
- Kauli taikinasta n. 1cm paksuinen suorakaiteen muotoinen levy jauhoja apuna käyttäen.
- Yhdistä pehmeä margariini, fariinisokeri ja kaneli ja levitä seos taikinalevyn päälle. Lämmitä tarvittaessa vesihauteen päällä, jotta seos levittyy taikinaa rikkomatta. Voit myös halutessasi lisätä täytteen aineet taikinalevyn päälle yksitellen aloittaen margariinista.
- Rullaa taikina ja leikkaa kolmion maallisia paloja taikina pötköstä. Sijoita palat kapea osa ylöspäin ja paina keskeltä kuopalle pituussuunnassa.
- Kohota liinan alla n. 30 min
- Voitele korvapuustit kananmunalla ja ripottele päälle raesokeria. Paista 225 asteessa n. 15 min
Ainakaan puhelimella katsoessa ei ole mitään linkkiä pullataikinan ohjeeseen.. Miksei sitä ole voitu vaan ohjeena kopioida tähän samaan, ei tarttisi pomppia eri paikkoihin, etenkin kun linkkiä ei ole tai se ei toimi.
Hei Sofia. Kiitos palautteestasi, korjasimme tietoja siten että se löytyy nyt kokonaisuudessaan tuon reseptin alta.