Gluteeniton Suolapähkinäkakku

AINEKSET

2 dl hienoa sokeria
2,5 tl leivinjauhetta
2,5 tl vaniljasokeria
2 dl kuohukermaa
3 munaa
150 g juoksevaa margariinia (tai sulatettua margariinia)
5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Pullajauhoseosta
1 dl Appelsiinimehua (tai vissyä)
1,5 dl suolapähkinöitä

VALMISTUS

Murskaa suolapähkinät. Laita ne esim. pakastuspussiin ja murskaa kaulimella.
Sekoita kuivat aineet keskenään.
Lisää loput ainekset ja sekoita tasaiseksi puuhaarukalla.
Kaada voideltuun ja jauhotettuun vuokaan. Jos käytät silikonivuokaa, sitä ei tarvitse tehdä.
Paista uunissa 175 asteessa 45-55 minuuttia.
Koita kypsyyttä esim. hammastikulla. Kun taikina ei tartu tikkuun on kakku valmis.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *