Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Suolapähkinäkakku
Gluteeniton Suolapähkinäkakku
Resepti julkaistu
Gluteeniton Suolapähkinäkakku
Reseptin kirjoittaja Jamiela Ruotsalainen
Annokset
12
kplKypsennysaika
45
minuuttiaAinekset
2 dl hienoa sokeria
2,5 tl leivinjauhetta
2,5 tl vaniljasokeria
2 dl kuohukermaa
3 munaa
150 g juoksevaa margariinia (tai sulatettua margariinia)
5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Pullajauhoseosta
1 dl Appelsiinimehua (tai vissyä)
1,5 dl suolapähkinöitä
Valmistus
- Murskaa suolapähkinät. Laita ne esim. pakastuspussiin ja murskaa kaulimella.
- Sekoita kuivat aineet keskenään.
- Lisää loput ainekset ja sekoita tasaiseksi puuhaarukalla.
- Kaada voideltuun ja jauhotettuun vuokaan. Jos käytät silikonivuokaa, sitä ei tarvitse tehdä.
- Paista uunissa 175 asteessa 45-55 minuuttia.
- Koita kypsyyttä esim. hammastikulla. Kun taikina ei tartu tikkuun on kakku valmis.