Gluteeniton Pinaatti-fetapiirakka

AINEKSET

POHJA
100g maustamatonta tuorejuustoa
100g voita
3 dl Virtasalmen Viljatuoteen Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta
1 tl leivinjauhetta

TÄYTE
150g tuoretta pinaattia
3 kananmunaa
2,5 dl ruokakermaa
3 valkosipulin kynttä murskattuna
200 g fetajuustoa kuutioina
ripaus pippuriseosta
2 tl yrttiseosta

PÄÄLLE
juustoraastetta 100g
kirsikkatomaatteja

VALMISTUS

POHJA
Sekoita tuorejuusto, pehmeä voi ja jauhoseos (johon lisätty leivinjauhe) keskenään.
Painele taikina voideltuun piirakkavuokaan.

TÄYTE
Levitä pohjan päälle fetakuutiot. Pilko pinaatti veitsellä.
Sekoita munat, ruokakerma ja mausteet, lisää pilkottu pinaatti sekaan.
Kaada seos pohjan ja fetajuustokuutioiden päälle.

PINNALLE
Koristele pinta kirsikkatomaateilla, levitä pinnalle juustoraaste.
Paista 225-asteisessa uunissa reilut 20 min.

© Tiina Kervinen

Tulosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *