Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Pinaatti-fetapiirakka
Gluteeniton Pinaatti-fetapiirakka
Resepti julkaistu
Gluteeniton Pinaatti-fetapiirakka
Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
Annokset
12
kplKypsennysaika
20
minuuttiaAinekset
- Pohja
100 g maustamatonta tuorejuustoa
100 g voita
3 dl Virtasalmen Viljatuoteen Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta
1 tl leivinjauhetta
- Täyte
150 g tuoretta pinaattia
3 kananmunaa
2,5 dl ruokakermaa
3 valkosipulin kynttä murskattuna
200 g fetajuustoa kuutioina
ripaus pippuriseosta
2 tl yrttiseosta
- Päälle
100 g juustoraastetta
kirsikkatomaatteja
Valmistus
- Pohja
- Sekoita tuorejuusto, pehmeä voi ja jauhoseos (johon lisätty leivinjauhe) keskenään.
- Painele taikina voideltuun piirakkavuokaan.
- Täyte
- Levitä pohjan päälle fetakuutiot. Pilko pinaatti veitsellä.
- Sekoita munat, ruokakerma ja mausteet, lisää pilkottu pinaatti sekaan.
- Kaada seos pohjan ja fetajuustokuutioiden päälle.
- Pinnalle
- Koristele pinta kirsikkatomaateilla, levitä pinnalle juustoraaste.
- Paista 225-asteisessa uunissa reilut 20 min.
© Tiina Kervinen