Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton pika mikro-porkkanakakku
Gluteeniton pika mikro-porkkanakakku
Resepti julkaistu
Gluteeniton pika mikro-porkkanakakku
Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
Annokset
1
mukillinenKypsennysaika
1
minuuttiGluteeniton pika mikro-porkkanakakku valmistuu vain minuutissa! Kakkuhimo, yllätysvieraat… kokeile tätä reseptiä!
Ainekset
4 rkl Virtasalmen Viljatuotteen Rouheinen Gluteeniton Jauhoseos
2 rkl porkkanaraastetta
2 rkl fariinisokeria
5 rkl gluteenitonta kaurajuomaa
1 tl rypsiöljyä
1 tl leivinjauhetta
1 tl mantelirouhetta
0,5 tl vanilja-aromia (voit myös käyttää vaniljasokeria)
0,5 tl kanelia
0,25 tl neilikkaa
ripaus suolaa
Valmistus
- Sekoita kuivat ainesosat kulhossa. Lisää porkkanaraaste, öljy, vanilja ja kaurajuoma. Sekoita.
- Annostele taikina mikronkestävään mukiin tai kulhoon. Kypsennä mikrossa noin 1min – 1min 30 sek hieman mikrosta riippuen.
- Nauti porkkanakakku vaniljajäätelön tai tuorejuustokuorrutteen kanssa.
Iina Sarkama | Iinabites