Miksi leipoa Virtasalmen Viljatuotteen raaka-aineista?
Virtasalmen Viljatuotteen gluteenittomat myllytuotteet on valmistettu laadukkaista luonnostaan gluteenittomista raaka-aineista. Jauhamme, sekoitamme ja pakkaamme tuotteemme itse Virtasalmella panostaen kotimaiseen työhön ja nopeaan toimitusvauhtiin. Käsittelemme koko tuotannossamme vain gluteenittomia tuotteita ja teemme säännöllisesti gluteenianalyysejä taataksemme turvallisen elintarvikkeen. Tuotteemme eivät sisällä lainkaan säilöntä- tai lisäaineita emmekä käytä vehnätärkkelystä. Toimintamme on auditoitu ja meille on myönnetty elintarviketurvallisuussertifikaatti FSSC 22000 elokuussa 2019.

Valikoimastamme löytyy kymmenen erilaista jauhoseosta suolaiseen ja makeaan leivontaan. Lisäksi löydät meiltä tuotteita tattarista, riisistä, maissista, psylliumista, hirssistä, härkäpavusta, pellavasta ja kaurasta. Kauramme on gluteenitonta ja käsittelemme kauratuotteet erillään muista. Koko valikoimamme soveltuu gluteenitonta ruokavaliota noudattavien lisäksi vegaaniseen, maidottomaan ja laktoosittomaan ruokavalioon. Emme käytä eläinperäisiä tuotteita ja kaikki raaka-aineemme ovat gmo-vapaita.

Mitä ja miten tilaan Virtasalmen Viljatuotteen gluteenittomia tuotteita?
Valmistamme ja pakkaamme leipomokäyttöön tuotteitamme 15 – 25 kg säkkeihin sekä 600kg suursäkkeihin. Voit tarkistaa tuotteen pakkauskoot alla olevista linkeistä.
Tuotteet pakataan teholavalle, EUR-lavalle tai FIN-lavalle riippuen tilauksen koosta ja toimitetaan Postin rahdilla perille asti. Pienemmissä toimituksissa voimme lähettää tuotteet myös Postipaketteina. Voit tilata samaan kuormaan kaikkia pakkauskokoja.

Tuotteidemme tilaaminen onnistuu sähköpostilla tai puhelimitse.
Kerro tilauksessasi seuraavat seikat: tuotteet, määrät, toive toimitusajankohdasta sekä toimitus- ja laskutusosoitteenne.
Vahvistamme sähköpostisi ja kerromme, milloin saamme kuorman matkaan. Pyrimme saamaan kuorman matkaan heti seuraavana lähetyspäivänä.

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää, haluaisitko lisätietoja hinnoistamme tai tarvitsetko jauhoja koeleivontaan?
Soita tai lähetä sähköpostia ja jutellaan lisää.

VALIKOIMA

Tuotteitamme on saatavilla neljässä eri pakkauskoossa: pieni paketti, pussi, säkki ja suursäkki. Alta löydät linkit tuotevalikoimiin.

Jos haluat tuotteitamme jälleenmyyntiin esimerkiksi kahvilaanne, voit tilata samassa toimituksessa eri pakkauskokoja.

TOIMITUS

Lähetämme kuorman yleensä jo tilausta seuraavana toimituspäivänä.

Lastaamme lavat tiistaisin ja torstaisin Postin kyytiin. Toimituskulu määrittyy tilauksen painon mukaan. Pienemmät tilaukset voimme lähettää Postipaketteina.

TILAAMINEN

Tee tilaus sähköpostitse info@virtasalmenviljatuote.fi tai soittamalla puh. +358 (0) 208 348 000

Ilmoitathan tilauksen yhteydessä toimitus- ja laskutustietonne.