Leipomoille ja kahviloille

Miksi leipoa Virtasalmen Viljatuotteen raaka-aineista?
Virtasalmen Viljatuotteen gluteenittomat myllytuotteet on valmistettu laadukkaista luonnostaan gluteenittomista raaka-aineista. Jauhamme, sekoitamme ja pakkaamme tuotteemme itse Virtasalmella panostaen kotimaiseen työhön ja nopeaan toimitusvauhtiin. Käsittelemme koko tuotannossamme vain gluteenittomia tuotteita ja teemme säännöllisesti gluteenianalyysejä taataksemme turvallisen elintarvikkeen. Tuotteemme eivät sisällä lainkaan säilöntä- tai lisäaineita emmekä käytä vehnätärkkelystä.

Valikoimastamme löytyy kahdeksan erilaista jauhoseosta suolaiseen ja makeaan leivontaan. Lisäksi löydät meiltä tuotteita tattarista, riisistä, maissista, hirssistä, härkäpavusta, pellavasta ja kaurasta. Kauramme on gluteenitonta ja käsittelemme kauratuotteet erillään muista. Koko valikoimamme soveltuu gluteenitonta ruokavaliota noudattavien lisäksi vegaaniseen, maidottomaan ja laktoosittomaan ruokavalioon. Emme käytä eläinperäisiä tuotteita ja kaikki raaka-aineemme ovat gmo-vapaita.

Mitä ja miten tilaan Virtasalmen Viljatuotteen gluteenittomia tuotteita?
Valmistamme ja pakkaamme leipomokäyttöön tuotteitamme 15 - 25 kg säkkeihin sekä 600kg suursäkkeihin. Voit tarkistaa tuotteen pakkauskoot alla olevista linkeistä.
Tuotteet pakataan teholavalle, EUR-lavalle tai FIN-lavalle riippuen tilauksen koosta ja toimitetaan DB Schenkerin rahdilla perille asti. Pienemmissä toimituksissa (alle 100kg) voimme lähettää paketit myös Postin tai Matkahuollon kautta. Voit tilata samaan kuormaan/pakettiin kaikkia pakkauskokoja.

Tuotteidemme tilaaminen onnistuu sähköpostilla tai puhelimitse.
Kerro tilauksessasi seuraavat seikat: tuotteet, määrät, toive toimitusajankohdasta sekä toimitus- ja laskutusosoitteenne.
Vahvistamme sähköpostisi ja kerromme, milloin saamme kuorman matkaan. Pyrimme saamaan kuorman matkaan heti seuraavana lähetyspäivänä.


Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää, haluaisitko lisätietoja hinnoistamme tai tarvitsetko jauhoja koeleivontaan?

Soita tai täytä alla oleva lomake ja jutellaan lisää.

Yhteystietomme

VALIKOIMA

Tuotteitamme on saatavilla kolmessa eri pakkauskoossa: pieni paketti, pussi ja säkki. Alta löydät linkit tuotevalikoimiin.

Jos haluat tuotteitamme jälleenmyyntiin esimerkiksi kahvilaanne, voit tilata samassa toimituksessa eri pakkauskokoja.  

TOIMITUS

Lähetämme kuorman yleensä jo tilausta seuraavana toimituspäivänä.

Lastaamme lavat tiistaisin ja torstaisin DB Schenkerin kyytiin. Toimituskulu määrittyy tilauksen painon mukaan. Alle 100kg tilaukset voimme lähettää Postin tai Matkahuollon kautta.

TILAAMINEN

Tee tilaus sähköpostitse tilaus@virtasalmenviljatuote.fi tai soittamalla puh. 0208 348 000

Ilmoitathan tilauksen yhteydessä toimitus- ja laskutustietonne.

Tuotteet

Katso tuotevalikoimamme
Alla olevista linkeistä löydät eri tuotteidemme nimikkeet, pakkauskoot ja ean-koodit

Pienet paketit


3 - 5 kg pussit

Säkkituotteet

Yhteydenottolomake

Valitse seuraavista hinnastot, jotka haluaisit
Pienet paketit3-5kg pussitSäkkituotteet

Rastita, jos haluat lisäksi
TuoteluetteloReseptivihko