Gluteeniton pannurieska

Gluteeniton Pannurieska

Virtasalmen Viljatuotteen puuroriisistä, kaurahiutaleista ja hienosta riisijauhosta valmistuu maittava pannurieska. Tämä herkku on osa monen juhannusperinteitä eikä ihme sillä yhdestä pellillisestä syö useampi suu.

UUNIPELLILLINEN

AINEKSET

2 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Puuro- ja piirakkariisiä
120 g voita
3 dl vettä
3 dl Virtasalmen Viljatuotteen gluteenittomia Kaurahiutaleita tai gluteenittomia Tattarihiutaleita
5 dl maitoa tai vesi–kerma-seosta (3 dl vettä + 2 dl kermaa)
2 kananmunaa
1 prk kermaviiliä
2 rkl Virtasalmen Viljatuotteen gluteenitonta Hienoa Riisijauhoa
1 tl suolaa

VALMISTUS

Keitä puuroriisiä, voita ja vettä, kunnes vesi on imeytynyt riisiin.
Lisää loput aineet ja sekoita.
Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipannulle ja paista 225-asteisessa uunissa noin puoli tuntia.
Tarjoa pannurieska esimerkiksi munavoin kera.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *