Gluteeniton mysli

Gluteeniton mysli

Myslin tekeminen on yllättävän helppoa, ja tiedät, mitä jogurttisi sekaan kaadat! Säilytä mysliä huoneenlämmössä kannellisessa purkissa.

AINEKSET

25 annosta

3 rkl rypsiöljyä
3 rkl hunaja
10 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenittomia Isoja Kaurahuitaleita
3 dl pähkinöitä
2 dl kuivattuja marjo ja tai hedelmäpaloja
2 dl Virtasalmen Viljatuotteen gluteenitonta kauralesettä

VALMISTUS

Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen. Vuoraa korkeareunainen uunipelti leivinpaperilla.
Sekoita öljy ja hunaja keskenään. Jos hunaja on jäykkää, lämmitä sitä hetki mikrossa. Sekoita neste hiutaleisiin.
Rouhi pähkinöitä ja lisää ne hiutaleisiin.
Kaada seos uunipellille ja paahda uunissa 20-30 minuuttia.
Sekoittele välillä. Mysliin saa paistua kullanruskea pinta.
Anna myslin jäähtyä. Sekoita joukkoon kuivatut marjat ja leseet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *