Gluteeniton Katkarapupiirakka

Gluteeniton Katkarapupiirakka

8-12 palaa

AINEKSET

POHJA
100 g voita
2,5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Härkäpapujauhoseosta
1,5 tl leivinjauhetta
1 dl juustoraastetta
½ dl vettä

TÄYTE
250 g katkarapuja
200 g tuorejuustoa
2 kananmunaa
2 dl juustoraastetta
pala purjosipulia
½ tl mustapippuria jauheena
1 dl tilliä silputtuna

VALMISTUS

POHJA
Sekoita pohjan ainesosat keskenään.
Laita leivinpaperi irtopohjavuoan (24 cm) pohjalle tai käytä tavallista piirakkavuokaa.
Painele taikina vuoan pohjalle ja reunoille.
Esipaista pohja 200 asteessa uunin alatasolla 10 minuuttia.

TÄYTE
Sulata ja valuta pakastekatkaravut.
Pilko purjosipuli ja tilli pieneksi silpuksi.
Sekoita täytteen ainesosat keskenään.
Levitä täyte esipaistetun pohjan päälle.
Paista piirakkaa noin 30 minuuttia uunin keskitasolla.
Anna vetäytyä noin 15 minuuttia ennen tarjoilua.

Tulosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *