Gluteeniton Kasvisgalette

AINEKSET

POHJA
2 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Tummaa Täysjyväriisijauhoa
2dl Virtasalmen Viljatuotteen Tummaa Gluteenitonta Jauhoseosta
2 tl kuivattua timjamia
½ tl yrttisuolaa
1 tl leivinjauhetta
2 tl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Psylliumia
100g pehmeää voita
2 dl juustoraastetta
2 dl curry-chili kermaa (arla lempi)

TÄYTE
1 kpl (n.150g) kesäkurpitsaa
350g valkokaalia
2 valkosipulin kynttä
½-1 punaista paprikaa
1 kevät sipuli varsineen
tilkka oliviöljyä
150g ranskankermaa
80g chili cheddaria (jukolan juusto) -> kuutioi
1 tl inkivääritahnaa
loraus soijaa (maistele välillä ja lisää omaan makuun sopivaksi)

VALMISTUS

POHJA
Nypi kuivat aineet ja voi keskenään
Lisää juustoraaste ja kerma.
Kauli taikinasta kaksi isoa ohutta pohjaa.

TÄYTE
Siivuta kesäkurpitsa ohuviksi siivuiksi
Lado ne peltille leivinpaperin päälle
Ripottele päällä suolaa ja mustapippuria
Paista uunissa 200’c 10min
Leikkaa kaali ohueksi siivuksi
Pilko paprika ja kevät sipuli pieneksi
“Hakkaa” valkosipuli veitsellä pieneksi muruksi
Kuullota oliviöljyssä kasviksia n.10min tai kunnes pehmenneet
Lisää joukkoon ranskankerma, chili cheddar, inkivääritahna sekä soija.
Kaada täyte pohjan päälle
Laita kesäkurpitsat täytteen päälle
Jätä pari senttiä ilman täytettä
Käännä varovasti reuna täytteen päälle
Halutessasi laita päälle vielä puolikkaita kirsikkatomaatteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *