Gluteeniton Jouluinen Juustokakku

AINEKSET

1 kananmunaa
½ dl sokeria
½ dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Maisijauhoja
1/4 tl leivinjauhetta
1 tl piparkakkumaustetta

TÄYTE
2½ dl vispikermaa
2 prl. (400g) piparirahkaa
150g maustamatonta tuorejuustoa
½ dl fariinisokeria
1 dl puolukkasurvosta
3 tl liivatejauhetta
½ dl vettä

VALMISTUS

Vaahdota kananmuna ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Lisää jauhot ja piparkakkumauste ja kääntele varovasti nuolialla.
Paista 175’c n.10min.
Jäähdytä pohja.

TÄYTE
Vaahdota kerma, rahka, tuorejuusto ja fariinisokeri.
Jos käytät pakastepuolukoita tarvitset 2dl, sulata ne, survo ja lisää vaahtoon.
Lämmitä liivatejauhe ja vesi tasaiseksi, mutta älä keitä.
Jäähdytä liivateseos ja lisää täytteeseen samalla sekoittaen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *