Gluteeniton Avocado-rahkapiirakka

Gluteeniton Avocado-rahkapiirakka

AINEKSET

100 g avocadoa (ilman kuorta ja kiveä punnittu)
0.5 dl rypsiöljyä
1.25 dl soijajuomaa tai maitoa
1 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
1 tl leivinjauhetta
ripaus suolaa
1.5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Tummaa Gluteenitonta Jauhoseosta

TÄYTE
250 g rahkaa
2 munaa
1 dl maitoa
1 tl vaniljasokeria
0.75 dl sokeria
0.25 dl sitruunamehu
puolukoita

VALMISTUS

Pilkotut avocadot sekoitin sauvasekoittimella hienoksi öljyn ja soijajuoman kanssa.
Sitten vain joukkoon kaikki kuivat aineet sekoitettuna ja taikina 26 cm piirakkavuoan pohjalle.
Esipaistoin pohjaa kymmenisen minuuttia 175 asteisessa uunissa

TÄYTE
Sillä välin sekoitin täytteen ainekset puolukoita lukuunottamatta.
Esipaistetulle pohjalle ensin rahkatäyte ja kourallinen puolukoita päälle koristeeksi.
Ja vielä uuniin noin 40 minuutiksi.

Pohja paistui kauniin ruskeaksi myös alta ja kypsyi muutenkin hyvin.
Se on kuitenkin melko tiiviin tuntuinen, johtuen varmaan avocadosta.
Mutta hyvältä piirakka maistui, sopivan raikkaalta eikä liian makealta.

Tulosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *