Juustokakun pohja ob valmistettu Virtasalmen Viljatuotteet Tummasta Tef-jauhosta.
AINEKSET
POHJA
2 munaa
0.75 dl fariinisokeria
1 ml rommiaromia
150 g porkkanaraastetta
0.5 dl rypsiöljyä
1 dl Virtasalmen Viljatuotteen Tummaa Gluteenitonta Tef-jauhoa
1 tl leivinjauhetta
1 tl kanelia
TÄYTE
2 dl kuohukermaa
2 dl maustettua luumu-kanelirahkaa
100 g vaniljatuorejuustoa
3 tl vaniljasokeria
5 liivatetta
VALMISTUS
POHJA
Vaahdota munat ja sokeri.
Lisää vaahtoon aromi, porkkanaraaste ja öljy.
Sekoita kuivataineet keskenään ja lisää vaahtoon.
Jos taikina tuntuu liian löysältä, lisää hieman jauhoja.
Paista irtopohjavuossa noin puolituntia vajaassa 200 asteessa (leivinuuni)
Jäähdytä kakkupohja ja laita se pestyyn irtopohjavuokaan, jossa on leivinpaperi.
Kostuta pohja (puolukka)mehulla
TÄYTE
Luota liivate pieneen määrään vettä.
Vaahdota kerma ja lisää muut ainekset.
Laita täyte pohjan päälle ja yönyli jääkaappiin.
Koristele haluamallasi tavalla.