Gluteeniton Syksyinen Juustokakku

Gluteeniton Syksyinen Juustokakku

Juustokakun pohja ob valmistettu Virtasalmen Viljatuotteet Tummasta Tef-jauhosta.

AINEKSET

POHJA
2 munaa
0.75 dl fariinisokeria
1 ml rommiaromia
150 g porkkanaraastetta
0.5 dl rypsiöljyä
1 dl Virtasalmen Viljatuotteen Tummaa Gluteenitonta Tef-jauhoa
1 tl leivinjauhetta
1 tl kanelia

TÄYTE
2 dl kuohukermaa
2 dl maustettua luumu-kanelirahkaa
100 g vaniljatuorejuustoa
3 tl vaniljasokeria
5 liivatetta

VALMISTUS

POHJA
Vaahdota munat ja sokeri.
Lisää vaahtoon aromi, porkkanaraaste ja öljy.
Sekoita kuivataineet keskenään ja lisää vaahtoon.
Jos taikina tuntuu liian löysältä, lisää hieman jauhoja.
Paista irtopohjavuossa noin puolituntia vajaassa 200 asteessa (leivinuuni)

Jäähdytä kakkupohja ja laita se pestyyn irtopohjavuokaan, jossa on leivinpaperi.
Kostuta pohja (puolukka)mehulla

TÄYTE
Luota liivate pieneen määrään vettä.
Vaahdota kerma ja lisää muut ainekset.
Laita täyte pohjan päälle ja yönyli jääkaappiin.
Koristele haluamallasi tavalla.

Tulosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *