Gluteeniton Kääretorttu

Helppo kääretorttu Virtasalmen Viljatuotteen tummasta riisijauhosta.

AINEKSET

3 munaa
1 dl fariinisokeria
1 ml rommiaromia
1 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Tummaa Täysjyväriisijauhoa
0.5 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
Hilloa

VALMISTUS

Vaahdota kananmunat ja sokeri.
Lisää joukkoon keskenään sekoitetut kuivataineet ja aromi.
Kaada taikina pellille leivinpaperin päälle.
Paista leivin uunissa noin. 180 asteessa 10 minuuttia.

Kumoa lämmin torttulevy (sokeroidulle) leivinpaperille.
Levitä haluamasi hillo päälle.
Kääri torttu rullalle.

Tulosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *