Gluteenittomat Rommipikkuleivät

Rommi tuo mukavaa makua ja lempeyttä pikkuleipiin. Näissä pikkuleivissä on käytetty Virtasalmen Viljatuotteen gluteenitonta pullajauhoseosta.

AINEKSET

90 g voita
0.5 dl sokeria
1 tl kanelia
2 ml rommiaromia
1 muna
1 dl mantelijauhoa
1 dl perunajauhoa
0.75 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Pullajauhoseosta
1 tl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Psylliumia
1 tl leivinjauhetta

VALMISTUS

Sulata voi kattilassa kanelin ja sokerin kanssa.
Lisää jäähtyneeseen voihin aromi, muna ja kuivat aineet keskenään sekoitettuna.
Laita taikina jääkääppiin muutamaksi tunniksi.

Voit kaulita taikinan ja pienellä muotilla tehdä pieniä pikkuleipiä tai tehdä taikinasta pötkö, leikata pieniä paloja ja pyöritellä palloiksi.
Paista 200 asteessa noin 12 min.

Voit halutessasi laittaa pikkuleipien väliin vadelmamarmeladia kerrospikkuleipien tapaan eli kahden pikkuleivän väliin marmeladia.

Tulosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *