Gluteenittomat Mokkapalat

AINEKSET

1,5 dl vettä
1 tl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Psylliumia
200 g kookosöljyä tai voita
3 dl sokeria
0,5 tl suolaa
4 kananmunaa
5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Tummaa Tefjauhoa
1 tl leivinjauhetta

KUORRUTUS
50 g (maidotonta) margariinia
4 rkl kuumaa kahvia
3 dl tomusokeria
1 ml suolaa
2 rkl kaakaojauhetta

VALMISTUS

Turvota psyllium vedessä.
Vaahdota rasva, sokeri ja suola.
Lisää kananmunat ja vaahdota.
Lisää jauhot ja psylliumhyytelö.
Paista uunipellillä 175 asteessa n. 30 minuuttia.

KUORRUTUS
Sekoita ainekset huolellisesti ja levitä jäähtyneelle ja paloiksi leikatulle leivoslevylle.
(säästä leivokset seuraavaan päivään)

Tulosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *