Gluteenittomat Perunarieskat (lepuskat)

AINEKSET
5 dl perunamuusia
2 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Tummaa Täysjyväriisijauhoa
1 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Kauralesettä
1 kananmuna
1/2 dl rypsiöljyä
1/2 tl suolaa
(pellavan– tai seesaminsiemeniä)
VAlMISTUS
Sekoita jäähtyneeseen perunamuusiin kananmuna, rypsiöljy, suola, kauralese, ja tumma riisijauho.
Nosta lusikalla taikinapalloja leivinpaperin päälle uunipellille.
Taputtele taikinasta jauhotetuin sormin ohuiksi pöyreiksi levyiksi.
Voitele pinta kananmunalla ja sirottele päälle pellavan- tai seesaminsiemeniä.
Pistele rieskat haarukalla.
Paista 250 asteessa 12-15 minuuttia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *