Etusivu » Gluteeniton Härkäpapujauhoseos » Gluteeniton Suolainen Pannukakku
Gluteeniton Suolainen Pannukakku
Resepti julkaistu
Gluteeniton Suolainen Pannukakku
Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
Annokset
1
pellillinenKypsennysaika
30
minuuttiaPellillinen
Ainekset
200 g palvikinkkua
2 porkkanaa
5 cm pala purjosipulia
1 rkl rypsiöljyä
0,5 tl suolaa
0,5 tl timjamia kuivattuna
1 rkl persiljasilppua
(mustapippuria)
5 dl maitoa
3 kananmunaa
2 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Härkäpapujauhoseosta
1,5 dl juustoraastetta
Valmistus
- Ruskista suikaloitu palvikinkku rypsiöljyssä.
- Lisää pannulle purjosilppu ja hienoksi raastettu porkkana.
- Kuullota pehmeäksi. Sekoita mausteet joukkoon.
- Anna jäähtyä.
- Vatkaa kulhossa maito, munat, jauhot ja suola keskenään.
- Kaada taikina leivinpaperin päälle uunipellille.
- Levitä täyte lusikalla nostellen taikinan päälle tasaisesti.
- Ripottele juustoraaste pinnalle.
- Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.