Näistä tuotteista on saatavilla säkkituotteena pakkauskoko 25 kg.
Kysy lisää saatavuudesta info@virtasalmenviljatuote.fi tai soittamalla puh. 0208 348 000

Näytetään kaikki 32 tulosta

  • Vaalea gluteeniton jauhoseos 3 kg pussi

    Vaalea Gluteeniton Jauhoseos, 3 kg


    Erinomainen gluteeniton yleisjauho. Pääset alkuun gluteenittomassa leivonnassa helpoiten kokeilemalla tätä jauhoseosta erilaisissa resepteissä vehnäjauhon korvikkeena. Voit leipoa tästä suolaisia ja makeita herkkuja kuten esimerkiksi kakkupohjia ja leipiä.

    Ainesosat: Riisijauho, tumma täysjyväriisijauho, tattarijauho, maissijauho (GMO-vapaa), maissisuurimo (GMO-vapaa), perunajauho ja psyllium.

    15,30 
  • Gluteeniton pullajauhoseos 3kg pussi

    Gluteeniton Pullajauhoseos, 3 kg


    Gluteeniton pullajauhoseos soveltuu nimensä mukaisesti loistavasti pullan ja munkkien leivontaan. Jauhoseos ei kuitenkaan sisällä sokeria tai mausteita ja voit tehdä siitä myös suolaisia leivonnaisia. Kokeile esimerkiksi pitsapohjiin ja sämpylöihin. Erinomainen tattariton yleisjauho gluteenittomaan leivontaan. Tämä tuote korvaa 5kg pussin.

    Ainesosat: Riisijauho, tumma täysjyväriisijauho, maissijauho (GMO-vapaa), perunajauho ja psyllium.

    15,30 
  • Tattarirouhe 500g pakkaus

    Gluteeniton Tattarirouhe, 500 g


    Saatavilla vko 50/2022.

    Virtasalmen Viljatuotteen Gluteeniton Tattarirouhe on kuorittua ja pilkottua tattarisiementä. Tattarirouheella tuot helposti sämpylöihin, leipiin ja rieskoihin rakennetta ja rouheisuutta. Rouhe kypsyy suurimoa nopeammin.

    3,05 
  • gluteeniton tumma tef- taysjyvajauho 3kg

    Gluteeniton Tumma Teff-täysjyväjauho, 3 kg


    Tumma Teff-täysjyväjauho on luonnostaan gluteeniton. Jauho jauhetaan hirssinsukuisen teff-heinän siemenestä ja se on aina täysjyvää. Teffissä on runsaasti proteiinia ja kuitua. Näiden lisäksi siinä on kalsiumia, magnesiumia ja rautaa. Jauholla on erinomainen aminohappokoostumus. Maultaan teff on pähkinäinen. Teff on alunperin Afrikasta, mutta nykyään sitä viljellään muun muassa Espanjassa.

    23,90 
  • Gluteeniton pysllium 100g pakkaus

    Gluteeniton Psyllium, 100 g


    Psyllium jauhetaan ratamonsiemenen kuoresta ja se on 100 % luonnontuote. Psyllium on erinomainen leivonnan apuaine. Sitomalla kosteutta se lisää taikinan mehevyyttä ja helpottaa taikinan käsiteltävyyttä. Toimii myös hyvänä kuidun lähteenä. Viljatuotteen psyllium- jauhe on erittäin hienoa ja siten riittoisaa.

    Saatavilla myös isompi pakkauskoko 1kg

    3,10 
  • Gluteeniton Karkea Riisijauho 500 g pakkaus

    Gluteeniton Karkea Riisijauho, 500 g


    Virtasalmen Viljatuotteen Gluteeniton Karkea Riisijauho soveltuu erinomaisesti vispipuuron tekoon. Tee perinteistä vispipuuroa mutta vaihda mannasuurimot Karkeaan riisijauhoon. Myös paketista löydät ohjeen! Kokeile myös muuhun leivontaan sekä leivitykseen.

    Saatavilla myös isompi pakkauskoko 3kg

    2,50 
  • Gluteeniton Hieno riisijauho 500g pakkaus

    Gluteeniton Hieno Riisijauho, 500 g


    Hieno vaalea riisijauho soveltuu kaikenlaiseen leivontaan ja löydätkin tämän raaka-aineen monesta reseptistä. Vaalealla riisijauholla voit leivittää tai keittää siitä puuroa. Paketissa on ohje vadelmaisiin kerrosleipiin.

    Saatavilla myös isompi pakkauskoko 3kg

    2,15 
  • taysjyva kaurajauho 3kg

    Gluteeniton Höyrytetty Täysjyvä Kaurajauho, 3 kg


    Kaurajauho sopii suolaiseen ja makeaan leivontaan. Valmistat sillä herkullisen leivän, pitsapohjan, marjapiirakan tai yhdistelet muihin gluteenittomiin jauhoihin tuomaan leivonnaiseen hyvää makua. Kaura sisältää runsaasti kuitua, proteiinia sekä useita vitamiineja ja kivennäisaineita.

    100% Kotimainen Kaura
    Kaikki kauratuotteemme ovat saaneet Ruokaa omasta maasta -tunnustuksen.

    Koska kaura ei sovellu kaikille, pakkaamme kauratuotteet aina erillään muista gluteenittomista tuotteista.

    14,25 
  • Tumma gluteeniton jauhoseos 3 kg pakkaus

    Tumma Gluteeniton Jauhoseos, 3 kg


    Kotimaisista raaka-aineista valmistettu runsaskuituinen tumma yleisjauho. Tästä jauhoseoksesta valmistat niin suolaiset kuin makeat herkut. Kokeile esimerkiksi hapanleipään ja mustikkakukkoon.

    Ainesosat: Tattarijauho, lisäaineeton perunahiutale, pellavarouhe ja psyllium.

    Tumma Gluteeniton Jauhoseos on saanut Ruokaa omasta maasta -merkin.

    15,55 
  • Gluteeniton Tumma teff-täysjyväjauho 400g pakkaus

    Gluteeniton Tumma Teff-täysjyväjauho, 400 g


    Tämä luonnostaan gluteeniton jauho jauhetaan hirssinsukuisen teff-heinän siemenestä ja se on aina täysjyvää.

    Teffissä on runsaasti proteiinia ja kuitua. Näiden lisäksi siinä on kalsiumia, magnesiumia ja rautaa. Jauholla on erinomainen aminohappokoostumus.

    Maultaan teff on pähkinäinen.

    Kokeile paketissa olevaa mokkapalojen ohjetta.

    Teff on alunperin Afrikasta, mutta nykyään sitä viljellään muun muassa Espanjassa.


    Saatavilla myös isompi pakkauskoko 3kg

    3,95 
  • Gluteeniton Tumma Täysjyväriisijauho 500 g pakkaus

    Gluteeniton Tumma Täysjyväriisijauho, 500 g


    Täysjyväriisijauho on suosittu yleisjauho gluteenittomassa leivonnassa ja on hieman vaaleaa riisijauhoa ravinteikkaampi. Kokeile rohkeasti leivissä, kakuissa ja vaikka vispipuurona. Paketista löydät ohjeen jogurttikakkuun ja perunarieskoihin.

    Saatavilla myös isompi pakkauskoko 3 kg

    2,95 
  • kauralese 800g

    Gluteeniton Kauralese, 800 g


    Kauralese on erinomainen kuitulisä esim. tuorepuurossa, jogurtin joukossa tai sämpylätaikinassa. Lese on kooltaan pientä ja kypsyy nopeasti. Kaura sisältää runsaasti kuitua, proteiinia sekä useita vitamiineja ja kivennäisaineita. Kaura on monipuolinen raaka-aine leivonnassa tuoden lempeää makua ja rakennetta.

    100% Kotimainen Kaura

    Kaikki kauratuotteemme ovat saaneet Ruokaa omasta maasta -tunnustuksen.

    Koska kaura ei sovellu kaikille, pakkaamme kauratuotteet aina erillään muista gluteenittomista tuotteista.

    4,65 
  • Gluteeniton maissijauho 400g pakkaus

    Gluteeniton Maissijauho, 400 g


    Maissijauho soveltuu sekä leivontaan että ruoanlaittoon. Voit käyttää maissijauhoa muun muassa kastikkeiden ja kiisseleiden suurustamiseen, tortillojen raaka-aineena tai pannukakussa. Kokeile myös erinomaista nokkos-siemennäkkäriä maissijauhosta, auringonkukan- ja pellavansiemenistä.

    Saatavilla myös isompi pakkauskoko 3kg

    1,95 
  • hieno riisijauho 3kg

    Gluteeniton Hieno Riisijauho, 3 kg


    Hieno vaalea riisijauho soveltuu kaikenlaiseen leivontaan ja löydätkin tämän raaka-aineen monesta reseptistä. Vaalealla riisijauholla voit leivittää tai keittää siitä puuroa.

    10,45 
  • Viljatuote Gluteeniton Psyllium 1kg

    Gluteeniton Psyllium, 1 kg


    Psyllium jauhetaan ratamonsiemenen kuoresta ja se on 100 % luonnontuote. Psyllium on erinomainen leivonnan apuaine. Sitomalla kosteutta se lisää taikinan mehevyyttä ja helpottaa taikinan käsiteltävyyttä. Toimii myös hyvänä kuidun lähteenä. Viljatuotteen psyllium- jauhe on erittäin hienoa ja siten riittoisaa.

    26,60 
  • Gluteeniton hirssijauho 400 g pakkaus

    Gluteeniton Hirssijauho, 400 g


    Mieto hirssijauho sopii monenlaiseen leivontaan. Kokeile paketissa olevaa maukasta vuokaleipäohjetta. Voit leipoa hirssijauhosta maukasta rieskaa tai yhdistää piirakkapohjan tai kuivakakun taikinaan.

    2,70 
  • kaurasuurimo 1kg

    Gluteeniton Kaurasuurimo, 1 kg


    Virtasalmen Viljatuotteen gluteeniton kaurasuurimo on Viljatuotteen kauraperheen uutuustuote. Kaurasuurimo on lämpökäsitelty härskiintymisen estämiseksi ja kitkerän maun poistumiseksi. Kaurasuurimosta valmistat todella herkullisen ja ravitsevan uunipuuron.

    100% Kotimainen Kaura
    Kaikki kauratuotteemme ovat saaneet Ruokaa omasta maasta -tunnustuksen.

    Koska kaura ei sovellu kaikille, pakkaamme kauratuotteet aina erillään muista gluteenittomista tuotteista.

    4,55 
  • Gluteeniton maissijauho 3 kg pakkaus

    Gluteeniton Maissijauho, 3 kg


    Gluteeniton Maissijauho soveltuu sekä leivontaan että ruoanlaittoon. Voit käyttää maissijauhoa muun muassa kastikkeiden ja kiisseleiden suurustamiseen, tortillojen raaka-aineena tai pannukakussa. Kokeile myös erinomaista nokkos-siemennäkkäriä maissijauhosta, auringonkukan- ja pellavansiemenistä.

    10,70 
  • Gluteeniton karkea riisijauho 3 kg pakkaus

    Gluteeniton Karkea Riisijauho 3 kg


    Virtasalmen Viljatuotteen gluteeniton uutuustuote Karkea Riisijauho soveltuu erinomaisesti vispipuuron tekoon. Tee perinteistä vispipuuroa mutta vaihda mannasuurimot Karkeaan riisijauhoon. Myös paketista löydät ohjeen! Kokeile myös muuhun leivontaan sekä leivitykseen.

    11,10 
  • tumma riisijauho 3kg

    Gluteeniton Tumma Täysjyväriisijauho, 3 kg    Täysjyväriisijauho on suosittu yleisjauho gluteenittomassa leivonnassa ja on hieman vaaleaa riisijauhoa ravinteikkaampi. Kokeile rohkeasti leivissä, kakuissa ja vaikka vispipuurona.

    11,40 
  • Gluteeniton hieno tattarijauho 500g pakkaus

    Gluteeniton Hieno Tattarijauho, 500 g


    Saatavilla vko 50/2022.

    Virtasalmen Viljatuotteen Gluteeniton Hieno tattarijauho on kuoritusta kokonaisesta tattarista jauhettu hieno jauho. Tattarijauho on leivontaominaisuuksiltaan erinomainen luonnostaan gluteeniton jauho. Kokeile rohkeasti mokkapaloihin, piirakoihin ja käytä myös suurustamiseen. Paketista löydät blinien ohjeen.

    Saatavilla myös isompi pakkauskoko 3kg

    3,05 
  • Maissisuurimo 500 grammaa

    Gluteeniton Maissisuurimo, 500 g


    Gluteeniton Maissisuurimo on pientä ja maultaan mietoa. Voit tehdä suurimosta vispipuuroa, leivittää leivontavuokia tai käyttää sellaisenaan lisäkkeenä. Maissisuurimo on myös perinteinen raaka-aine polentaan. Maissi on luonnostaan gluteenitonta ja käytämme vain ei-geenimuunneltua laatua.

    2,30 
  • suomalainen tattarijauho 3kg

    Gluteeniton Suomalainen Tattarijauho, 3 kg


    Kotimaisesta tattarista jauhettu hieno jauho soveltuu erinomaisesti kaikenlaiseen leivontaan. Jos pidät voimakkaammasta tattarinmausta, leivo sellaisenaan leiväksi tai miedonna makua yhdistämällä joukkoon esimerkiksi riisijauhoa. Perinteisesti tattarijauhoa käytetään blinien valmistusaineena ja paketista löydätkin ohjeen näihin.

    100 % Kotimainen tattari

    Suomalainen Tattarijauho on saanut Ruokaa omasta maasta -merkin.

    16,25 
  • rouheinen jauhoseos 3kg

    Rouheinen Gluteeniton Jauhoseos, 3 kg


    Viljatuotteen Rouheinen jauhoseos on gluteeniton ja tattariton leivontajauho, joka soveltuu niin suolaiseen leivontaan kuin makeisiin herkkuihin. Jauhoseoksen ”rouheisuus” tulee auringonkukansiemenistä. Kokeile esimerkiksi patongeissa ja piirakkapohjissa.

    Ainesosat: Riisijauho, tumma täysjyväriisijauho, tumma tef-täysjyväjauho, auringonkukansiemen, maissijauho (GMO-vapaa), maissisuurimo (GMO-vapaa) ja psyllium.

    15,30 
  • Gluteeniton hirssisuurimo 600g pakkaus

    Gluteeniton Hirssisuurimo, 600 g


    Keitetyt hirssisuurimot sopivat erinomaisesti salaatteihin tai lautaselle lisukkeeksi. Kokeile myös rohkeasti riisin tapaan puuroihin ja pataruokiin. Saat hirssisuurimoihin lisää makua keittämällä ne esimerkiksi kookosmaidossa tai lisäämällä keitinveteen mausteita. Hirssisuurimot on hyvä huuhdella ennen käyttöä.

    3,10 
  • Gluteeniton suomalainen tattarijauho 500g pakkaus

    Gluteeniton Suomalainen Tattarijauho, 500 g


    Kotimaisesta tattarista jauhettu hieno jauho soveltuu erinomaisesti kaikenlaiseen leivontaan. Jos pidät voimakkaammasta tattarinmausta, leivo sellaisenaan leiväksi tai miedonna makua yhdistämällä joukkoon esimerkiksi riisijauhoa. Perinteisesti tattarijauhoa käytetään blinien valmistusaineena ja paketista löydätkin ohjeen näihin.

    100 % Kotimainen tattari

    Suomalainen Tattarijauho on saanut Ruokaa omasta maasta -merkin.

    Saatavilla myös isompi pakkauskoko 3kg

    3,20 
  • Gluteeniton tattarisuurimo 3kg pussi

    Gluteeniton Tattarisuurimo, 3 kg


    Saatavilla vko 50/2022.

    Haudutettuna tattarisuurimo on maukas ja helppo lisuke aterialle. Sekoittamalla maitoon saat herkullisen uunipuuron tai lisäämällä pataruokaan saat ruokaan rakennetta ja pureskeltavaa. Tattarisuurimossa on runsaasti proteiinia ja vatsa pysyy kylläisenä pitkään.

    Viljatuotteen tattarisuurimo on kokonaista paahtamatonta tattaria, jolloin suurimon väri on tattarille ominainen vaalean vihreä. Tattarin tummanruskea kova kuori on poistettu, sillä se ei sovellu syötäväksi. Tattarisuurimot kannattaa huuhdella vielä ennen käyttöä.

    14,55 
  • taysjyva kaurajauho 800g

    Gluteeniton Höyrytetty Täysjyvä Kaurajauho, 800 g


    Kaurajauho sopii suolaiseen ja makeaan leivontaan. Valmistat sillä herkullisen leivän, pitsapohjan, marjapiirakan tai yhdistelet muihin gluteenittomiin jauhoihin tuomaan leivonnaiseen hyvää makua. Kaura sisältää runsaasti kuitua, proteiinia sekä useita vitamiineja ja kivennäisaineita.

    100% Kotimainen Kaura
    Kaikki kauratuotteemme ovat saaneet Ruokaa omasta maasta -tunnustuksen.

    Koska kaura ei sovellu kaikille, pakkaamme kauratuotteet aina erillään muista gluteenittomista tuotteista.

    Saatavilla myös isompi pakkauskoko 3kg

    4,35 
  • Gluteeniton puuro- ja piirakkariisi 3 kg pussi

    Gluteeniton Puuro- ja piirakkariisi, 3 kg


    Gluteeniton puuro- ja piirakkariisi soveltuu erinomaisesti riisipuuroon, riisipiirakoihin tai lisukkeeksi.

    9,30 
  • hieno tattarijauho 3kg

    Gluteeniton Hieno Tattarijauho, 3 kg


    Saatavilla vko 50/2022.

    Virtasalmen Viljatuotteen Gluteeniton Hieno tattarijauho on kuoritusta kokonaisesta tattarista jauhettu hieno jauho. Tattarijauho on leivontaominaisuuksiltaan erinomainen luonnostaan gluteeniton jauho. Kokeile rohkeasti mokkapaloihin, piirakoihin ja käytä myös suurustamiseen. Paketista löydät blinien ohjeen.

    14,40 
  • karkeampi tattarijauho 3kg

    Gluteeniton Karkeampi Tattarijauho, 3 kg


    Saatavilla vko 50/2022.

    Virtasalmen Viljatuotteen Gluteeniton Karkeampi tattarijauho soveltuu erinomaisesti gluteenittoman hapanleivän leivontaan. Jauho on valmistettu valssimyllyllä kokonaisesta kuoritusta tattarisuurimosta ja se on koostumukseltaan selkeästi karkeaa. Vinkkejä gluteenittomaan hapanjuurileivontaan löytyy muun muassa Facebookin ryhmästä Gluteenittomat Hapanjuurileipurit. Kannattaa tutustua!

    15,65 
  • Gluteeniton tattarisuurimo 500g pakkaus

    Gluteeniton Tattarisuurimo, 500 g


    HUOM! Tämä pakkauskoko on poistumassa valikoimastamme. Rajoitettu erä jäljellä.

    Haudutettuna tattarisuurimo on maukas ja helppo lisuke aterialle. Sekoittamalla suurimot maitoon saat herkullisen uunipuuron tai lisäämällä pataruokaan saat ruokaan rakennetta ja pureskeltavaa. Tattarisuurimossa on runsaasti proteiinia ja vatsa pysyy kylläisenä pitkään.

    Viljatuotteen tattarisuurimo on kokonaista paahtamatonta tattaria, jolloin suurimon väri on tattarille ominainen vaalean vihreä. Tattarin tummanruskea kova kuori on poistettu, sillä se ei sovellu syötäväksi. Tattarisuurimot kannattaa huuhdella vielä ennen käyttöä.


    Saatavilla myös isompi pakkauskoko 3kg

    2,55