Gluteeniton Suolainen Pannukakku

Gluteeniton Suolainen Pannukakku

Pellillinen

AINEKSET

200 g palvikinkkua
2 porkkanaa
5 cm pala purjosipulia
1 rkl rypsiöljyä
½ tl suolaa
½ tl timjamia kuivattuna
1 rkl persiljasilppua
(mustapippuria)
5 dl maitoa
3 kananmunaa
2 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Härkäpapujauhoseosta
1,5 dl juustoraastetta

VALMISTUS

Ruskista suikaloitu palvikinkku rypsiöljyssä.
Lisää pannulle purjosilppu ja hienoksi raastettu porkkana.
Kuullota pehmeäksi. Sekoita mausteet joukkoon.
Anna jäähtyä.

Vatkaa kulhossa maito, munat, jauhot ja suola keskenään.
Kaada taikina leivinpaperin päälle uunipellille.
Levitä täyte lusikalla nostellen taikinan päälle tasaisesti.
Ripottele juustoraaste pinnalle.
Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *