Gluteeniton Puolukka-kauracookiet

Gluteeniton Puolukka-kauracookiet

Virtasalmen Viljatuotteen gluteenittomasta kaurajauhoseoksesta herkulliset cookiet.
n. 30 kpl isoa tai 50 kpl pieniä

AINEKSET

200 g voita
n.2,5 dl sokeria
2 kananmunaa
7 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Kaurajauhoseosta
1 tl kanelia
1 tl leivinjauhetta
1 dl pakastepuolukoita

VALMISTUS

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri.
Vatkaa joukkoon kananmunat.
Sekoita seokseen yhdistetyt kuivat aineet.

Pyöritä taikina tangoksi ja jaa 50 osaan.
Pyöritä palat kämmenten välissä ensin palloiksi ja paina pallot litteiksi.
Laita ne leivinpaperille pellille, jätä leviämisvaraa.

Paina päälle muutamia jäisiä puolukoita.
Paista 200 asteessa n. 12 min, kunnes cookiet ovat kauniin vaaleanruskeita.
Anna jäähtyä hyvin ja säilytä kannellisessa purkissa

Tulosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *