Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Piirakkapohja suolaiseen ja makeaan leivontaan

Gluteeniton Piirakkapohja suolaiseen ja makeaan leivontaan

Gluteeniton Piirakkapohja suolaiseen ja makeaan leivontaan

Reseptin kirjoittaja Jamiela Ruotsalainen
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

12-15

kpl
Kypsennysaika

25

minuuttia

Ainekset

Valmistus

  • Vatkaa pehmeä rasva ja sokeri vaahdoksi.
  • Lisää kananmunat ja vatkaa sekaisin. Sekoita leivinjauhe jauhoihin ja lisää ne taikinaan.
  • Sekoita tasaiseksi. Jaa taikina kahtia.
  • Mustikkapiirakka
  • Voitele vuoka (halkaisija noin 25 cm). Levitä puolikas taikinasta vuoan pohjalle ja reunoille.
  • Ripottele marjat pohjalle. Sekoita täytteen muut ainekset keskenään ja levitä mustikoiden päälle.
  • Nappaa jäljelle jääneestä taikinasta vähäsen koristeluihin.
  • Tee koristelut piparimuotilla tai veitsellä leikaten kaulitusta taikinasta.
  • Käytä reilusti jauhoja kaulinnassa, jottei taikina tartu alustaan.
  • Paista uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia.
  • Suolainen piirakka
  • Voitele vuoka (halkaisija noin 23 cm) ja taputtele jäljelle jäänyt taikinan puolikas vuoan pohjalle ja reunoille.
  • Ripottele pohjalle herne-maissi-porkkana -sekoitus, kinkku- ja salamisuikaleet. Murenna Aura-juustoa pieniksi paloiksi päälle.
  • Sekoita juustoraaste ja kananmunat keskenään ja levitä seos täytteen päälle.
  • Paista uunissa 200 asteessa noin 25- 30 minuuttia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.