Gluteenittomat Runebergintortut

Virtasalmen Viljatuotteen tattarirouhe antaa sopivasti purutuntumaa torttuihin.

AINEKSET

200 g voita
1 dl sokeria
1 dl fariinisokeria
3 munaa
2 dl mantelijauhoa
1.5 dl perunajauhoa
1 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Tattarirouhetta
2 tl leivinjauhetta
1-2 tl karvasmanteliaromia

VALMISTUS

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri.
Lisää munat ja keskenään sekoitetut kuivataineet.
Munien lisäämisen välissä aina pari lusikallista jauhoja ja lopuksi kaikki jauhot.
Karvasmanteliaromeja on eri vahvuisia ja kannattaakin maistaa taikinaa samalla kun sitä lisää.

Jaa taikina 18 muffinivuokaan ja paista 200 asteessa (leivinuuni) noin 15 minuuttia.

Anna torttujen jäähtyä.
Kostuta hieman rommi-vesiseoksella.
Koristele tortut lusikallisella vadelmamarmeladia ja tomusokeri-vesikuorrutteella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *