Gluteeniton Pehmeä Raparperipiirakka

Virtasalmen Viljatuotteen härkäpapaujauhoseos tuo ihanaa pehmeyttä ja rapeutta piirakkapohjaan.

AINEKSET

POHJA
75 g voita
0.5 dl sokeria
1 dl kuohukermaa
1 muna
1.5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Tummaa Täysjyvä Riisijauhoa
0.5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Härkäpapujauhoseosta
1 tl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Psylliumia
1.5 tl leivinjauhetta

TÄYTE
raparperinpaloja
fariinisokeria

PÄÄLLE
1 muna
1 dl kuohukermaa
0.5 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria

VALMISTUS

POHJA
Sulata voi ja anna jäähtyä.’
Sekoita jäähtyneeseen voihin sokeri, kerma, muna sekä kuivat aineet keskenään sekoitettuna.
Levitä taikina pyöreään, voideltuun piirakkavuokaan.
TÄYTE
Kaada raparperin palaset pohjan päälle ja ripottele päälle fariinisokeria.
Esipaista 200 asteessa (leivinuuni) noin 15 minuuttia.

PÄÄLLE
Esikykpessyksen aikana sekoita muna, kerma ja sokeri.
Kaada seos piirakan päälle 15 minuuttia paiston jälkeen.
Laita uuniin vielä 25 minuutiksi.

Tulosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *