Gluteeniton Helppo Mustikkapiirakka

Gluteeniton Helppo Mustikkapiirakka

Helppo ja nopea piirakka Virtasalmen Viljatuotteen vaaleasta gluteenittomasta jauhoseoksesta.

AINEKSET

4 kananmunaa
3 dl sokeria
5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta
1 rkl vaniljasokeria
3 tl leivinjauhetta
200 g voita (tai margariinia)
2 dl maitoa
5 dl mustikoita

VALMISTUS

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
Sekoita kuivat ainekset keskenään. Sulata voi.
Lisää vaahtoon kuivat ainekset, maito ja sula voi vuorotellen vähän kerrassaan.
Sekoita kevyesti tasaiseksi taikinaksi.
Sekoita puolet mustikoista taikinaan.

Voitele vuoka (noin 23 x 33 cm) ja levitä taikina vuokaan.
Ripotteleloput mustikat päälle ja paista uunin keskitasolla 200 – asteessa noin 30 minuuttia.
Tarjoa piirakka sinällään tai jos haluat oikein herkkua niin vaniljajäätelön kera se todella maistuu.

Tulosta

6 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *