Näytetään kaikki 2 tulosta

  • Gluteeniton Lettujauhoseos


    Gluteenittomalla lettujauhoseoksella valmistat helposti maukkaat isot tai pienet letut eikä lettu repeile pannulla. Kokeile tarjoilla suolaisena esimerkiksi jauhelihatäytteellä tai makeana vaikka kinuskikastikkeen ja marjojen kera.

    Ainesosat: Riisijauho, tumma täysjyväriisijauho, tattarijauho, maissijauho (GMO-vapaa), tumma tef-täysjyväjauho ja psyllium.

    2,50 
  • Gluteeniton Nokkoslettujauhoseos


    Gluteeniton Nokkoslettujauhoseos sisältää kotimaista kuivattua nokkosta, joka on erinomainen elimistölle tärkeiden antioksidanttien lähde. Voit valmistaa jauhoseoksella letut suolaisina tai makeina mielesi mukaan. Kokeile myös muurikkapannulla paistettuna!

    Ainesosat: Riisijauho, tumma täysjyväriisijauho, tattarijauho, maissijauho (GMO-vapaa), tumma tef-täysjyväjauho, kuivattu nokkonen (1,8 %) ja psyllium.

    3,00