Etusivu » Gluteeniton Kaurahiutale » Gluteeniton Paistettu Kaurapuuro

Gluteeniton Paistettu Kaurapuuro

Gluteeniton Paistettu Kaurapuuro

Reseptin kirjoittaja Ida Viljatuotteelta
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annoksia

6

annosta
Paistoaika

20

minuuttia

Kaurapuuropaistos on hyvää tuoreeltaan lämpimänä, esimerkiksi turkkilaisen jogurtin tai rahkan kera. Paistosta on helppo tehdä myös isompi määrä valmiiksi odottamaan kiireisiä aamuja.

Ainekset

Valmistus

  • Sekoita kuivat aineet keskenään.
  • Sekoita kaurajuoma ja munat.
  • Lisää kuivat aineet kaurajuomaseokseen, sekoita tasaiseksi.
  • Lisää mangosose, mustikat ja hunaja, sekoita.
  • Voitele halkaisijaltaan 26 cm uuninkestävä vuoka ja kaada seos vuokaan, voit halutessasi laittaa päälle lisää marjoja tai esim. mantelilastuja paahtumaan uuniin.
  • Paista uunissa 175 asteessa n. 20 minuutin ajan.

Vinkki

  • Tätä reseptiä voi helposti muokata lisäämällä puuron joukkoon esimerkiksi pähkinöitä, mantelilastuja, siemeniä, muita marjoja tai hedelmiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.