Etusivu » Gluteeniton Kaurahiutale » Gluteeniton Paistettu Kaurapuuro
Gluteeniton Paistettu Kaurapuuro
Julkaistu
Gluteeniton Paistettu Kaurapuuro
Reseptin kirjoittaja Ida Viljatuotteelta
Annoksia
6
annostaPaistoaika
20
minuuttiaKaurapuuropaistos on hyvää tuoreeltaan lämpimänä, esimerkiksi turkkilaisen jogurtin tai rahkan kera. Paistosta on helppo tehdä myös isompi määrä valmiiksi odottamaan kiireisiä aamuja.
Ainekset
1,5 dl Viljatuotteen Gluteeniton Höyrytetty Pieni Kaurahiutale
1,5 dl Mangosose (myös banaani käy hyvin)
2 dl Valio Oddlygood barista gluteeniton kaurajuoma
2 kananmunaa
1 tl leivinjauhetta
ripaus suolaa
ripaus kardemummaa
ripaus kanelia
1 rkl hunajaa
1 tl vaniljasokeria
1,5 dl mustikoita
Valmistus
- Sekoita kuivat aineet keskenään.
- Sekoita kaurajuoma ja munat.
- Lisää kuivat aineet kaurajuomaseokseen, sekoita tasaiseksi.
- Lisää mangosose, mustikat ja hunaja, sekoita.
- Voitele halkaisijaltaan 26 cm uuninkestävä vuoka ja kaada seos vuokaan, voit halutessasi laittaa päälle lisää marjoja tai esim. mantelilastuja paahtumaan uuniin.
- Paista uunissa 175 asteessa n. 20 minuutin ajan.
Vinkki
- Tätä reseptiä voi helposti muokata lisäämällä puuron joukkoon esimerkiksi pähkinöitä, mantelilastuja, siemeniä, muita marjoja tai hedelmiä.