Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Durrapizza

Gluteeniton Durrapizza

Gluteeniton Durrapizza

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta

GluteenitonTäysjyvädurrajauho tuo vehnäisää makua leivonnaisiin ja jauhoseoksiin. Kokeile tätä pizzareseptiä ja herkuttele…!

Ainekset

  • 3 dl Viljatuotteen Gluteenitonta Täysjyvädurrajauhoa

  • 3 tl leivinjauhetta

  • 3 tl Viljatuotteen Psylliumia

  • 3 dl Turkkilaista jogurttia

  • 2 tl oliivIöljyä pizzan muotoilemiseen

Valmistus

  • Mittaa kuivat aineet keskenään ja sekoita hyvin.
  • Mittaa turkkilainen jogurtti ja sekoita siihen kuivat aineet. Anna seoksen seistä noin 30 minuuttia ja sekoita uudelleen.
  • Laita taikinan pinnalle oliiviöljyä ja muotoilekäsillä painellen uunipellille pizzalevyksi.
  • Täytä mieluisilla täytteillä ja paista uunin alaosassa 225 asteessa n. 15–20 minuuttia.

Vinkki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.