Mustikkamyslille on saatu Keliakialiiton myöntämä gluteenittomuusmerkki kesäkuussa 2016 ja myslissä käytettävä kaura on suomalaista ja gluteenitonta.

Näytetään kaikki 3 tulosta

 • Gluteeniton Mustikkamysli


  Mysli maistuu parhaiten jogurtin, rahkan, soijamaidon tai mehukeiton kera. Gluteeniton kaura ja tattari antavat ruokaisan ja herkullisen maun ja pitävät vatsan kylläisenä pitkään. Sisältää runsaasti kuitua ja proteiinia muttei lisättyä suolaa.

  Ainesosat: Gluteeniton täysjyvä kaurahiutale, tattarihiutale, sokeri, hirssisuurimo, pellavansiemen, tattarisuurimo, kuivattu mustikka (4 %), hunaja ja rypsiöljy.

  Gluteeniton Mustikkamysli on saanut Sydänmerkin ja Hyvää Suomesta – tunnuksen.

  Tuote on pakattu tilassa, jossa käsitellään ajoittain pähkinää. Koska kaura ei sovellu kaikille, pakkaamme kauratuotteet aina erillään muista gluteenittomista tuotteista.

  4,90 
 • Gluteeniton Riisi & Maissi – aamiaishiutale


  TUOTTEEN VALMISTUS LOPETETTU

  Riisistä ja maissista valmistetut hiutaleet soveltuvat rouskuvaksi lisäksi välipaloille jogurtin, mehun, marjojen tai maidon kera. Voit kokeilla myös murskata hiutaleet ja leivittää niillä kanaa tai kalaa. Pyöritä ensin maissijauhossa, sitten kananmunassa ja lopuksi Riisi & Maissi – hiutaleissa. Paketista löydät ohjeen Ripen ja Rapen murosuklaisiin. Hiutaleisiin on lisätty B-vitamiinia.

  Ainesosat: Riisi, Maissi, sokeri, suola, B-vitamiinit (B1, B2, B3, B5, B6, B9, B12) 0,07% ja rauta 0,03%.

  3,80 
 • Tarjous

  Gluteenittomia Vanilliini – Hunajamuroja


  Huom! Tuote on poistunut valikoimasta 12.2.2018

  Kotimaisesta tattarista valmistetut vanilliini-hunajamurot sopivat herkutteluun sellaisenaan tai välipalaksi maidon tai jogurtin kera. Pienet pallomaiset murot sisältävät kotimaista pellavaa, joka tuo muroihin kuitua.

  Gluteenittomat Vanilliini-Hunajamurot ovat saaneet Sydänmerkin sekä Hyvää Suomesta – tunnuksen.

  Ainesosat: Tattarijauho, sokerisiirappi, pellavarouhe, perunatärkkelys, tattarilese, vanilliinisokeri, sokeri, maltodekstriini (peräisin maissista), hunaja 1% ja vanilliiniaromi 0,7%

  3,80  1,00